2013- 09- 17

Hej! Tänkte skriva lite snabbt innan jag däckar i sängen haha. Har varit en helt okej dag idag, vi fick inställd slöjd som var våran första lektion, suck hade ju redan kommit till skolan när jag såg att Sara hade kikat mig om det, haha kunde ju ha fått sovmorgon xc. Aja Sara hade åkt hem till sig så åkte hem till henne och vi pluggade lite inför no-provet som vi hade idag, tror det gick rätt bra faktiskt!
 
Sen hade jag ju profil idag, vi fick köra frågesport ute med hästarna haha! Fick rida min finaste Flamman . Vi blev indelade i två lag, typ hälften var borta idag så. Mitt lag kom 2:a, vi fick 14 rätt & andra laget 15 haha. Det var väldigt kul i alla fall! Så fick vi ju rida lite fast det var teori lektion.
 
Nu sitter jag och dunkar musik och njuter att ha haft kvällen läxfri typ hehe. Imorgon har vi superdryg dag hehe, 80 min SO timme osv .__. sen kommer väl proven äta upp mig också, har ett till nästa vecka och ett därefter. Varför är nian så jobbig för haha med alla läxor & prov?
 
Random bild från Öland.
Godnatt!

New in från igår

Sakerna jag köpte igår, hade tur med chapsen då det var rea på chaps & ridstövlar.  så dom kostade alltså lite mindre än 189 kr. Var tvungen att köpa mussan, älskar märket JH Collection och deras grejer haha, och nya hörlurar har jag velat ha sen länge då mina gamla scullcandy hörlurar pajade så vi slängde dem haha. ;__;

Plugg

Jag har verkligen ingen lust haha! I alla fall så har jag bara tyska att göra samt förbereda mig lite extra för genetik provet imorgon, vill verkligen att det ska gå bra. Har precis bytt om till min kära onepiece. Har varit lite i stallet och fotat maja, min lillasyster när hon red så ska försöka få upp lite bilder om jag hinner när jag är klar med allt pluggande. :) just det måste packa till profilen imorgon också hehe.
Har problem med att ladda upp bilder också så detta blir tyvärr ännu ett bildlöst inlägg ;__;

Håltimme

Hej! Har just nu håltimme som jag haft sedan ca halv 12. Hade id sen drog jag hem, tog en snabbdusch, åt lunch sen har jag läst lite och pluggat & fotat lite! :) Snart ska jag väl trampa iväg till skolan igen typ halv 2, börjar 10 i.

Sen när jag kommer hem ska jag skriva lite inlägg, plugga lite mer till no provet imorgon och kanske se lite film.
//fanny

Tillbaka igen

Japp, nu är jag här igen. :) Ska verkligen försöka blogga nu hehe. Idag har jag i alla fall varit in med mamma på Erikslund, Hööks, Blomsterlandet, Ikea & Erikslund. x) Fick med mig ett par nya chaps från Hööks och en mössa som jag ska ha till stallet i vinter tänkte jag, sedan köpte jag ett par hörlurar från Erikslund för ca 349 kr, shiet är typ pank.. Men aja kommer kanske bild på det sen om jag hinner fixa.
Tänkte kanske slänga ihop en snabb header också!
 
 
Tänkte duscha nu sen kanske sätta på ngn kort disneyfilm, tror det blir Brother Bears 2 hihi tröttnar aldrig på dom.
/fanny ♥