Bloggrenoveringen klar ♥

Hej! Nu har jag fixat klart allt tror jag! :D kanske blir lite småfix sen men just nu tror jag det mesta sitter på rätt plats & jag är själv supernöjd, temat på designen blev typ jul & höstdesign. Hoppas ni gillar det! Jag har utgått från en av Blogg.se's grunddesigner, som man kan välja i början gratis och har byggt på från den,
 
första gången jag har lagt ner så mycket tid förut ändrade jag typ bakgrund, signatur & header. Nu är det nytt typsnitt, header, bakgrund, massa nya saker i menyn, typ "bredden" på designen har jag gjort bredare, ändrat rubrikerna lite så det nu är som prickar under, signatur.
 
Trodde aldrig det skulle gå, men google fixar det mesta, fick väldigt bra tips. :)
Nu kan jag börja blogga lite mer vettigt haha, nu när det äntligen är klart heh.
 
 
Random bild.
 

~ Onsdag

Hejsan! Idag har jag en rätt chill dag & slutar runt två pga av att det är friluftsdag idag, men har dock SO på morgonen och sen ska vi pallra oss ner till folketshus och öva inför Lucian. Efter det ska jag vara med några kompisar sen åker vi till öppet hus på Carlforsska, ska bli lite spännande att titta då den är en av skolorna jag funderar att gå på. :)

Om jag hinner ikväll så ska jag försöka börja på bloggens header om jag hinner! Igår satt jag i typ två timmar och designade bloggen så har inte mycket kvar. ;)
Vi ses sen om jag hinner blogga nåt imorrn, ciao!
(mobil inlägg)
// Fanny

Ridpass 12/11

Hej! Slutade blogga men försöker nu igen, verkligen sugen nu haha! :) Idag var en helt vanlig dag förutom att vi som vanligt fick syslöjden inställd, händer typ alltid. :P Men aja vi hade ridning på profilen idag, och nu har vi ju profil i surastallet.
 
Fick rida fina Zindi, tycker passet gick helt okej! Har inte ridit henne på väldigt länge, hon var fin & lugn i början men sen lite på slutet gasade hon på men det blev bättre sen så är nöjd ändå, hade säkert gått ännu bättre om vi fått rida en timme, men blev bara 45 minuter per grupp & vi var 2...
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik & joxa lite med en bloggdesign, woo nu kör vi! 
 
Zindi ♥